Första inlägget…

Första inlägget…

Jag heter Liwy och är snart 28 år gammal. Jag väntar mitt första barn, och har idag gått precis en vecka över tiden. Jag var förberedd på att hon (?) skulle komma efter bf, så än så länge känns det inte så tungt psykiskt – en annan sak är det fysiskt. Man har ju hört att varje dag känns som en vecka för många när de går över tiden. Den känslan ville jag försöka undvika så jag har från början intalat mig själv att hon kommer komma senare.

I väntan på att hon (?) behagar komma ut tar jag mig nu tiden att starta bloggen som jag funderat på ett tag. Bloggen jag tänker ska vara min – och förhoppningsvis andras – pepp och inspiration.

Innan min graviditet var träningen väldigt viktig för mig, vilket jag vill att den ska vara även efter. Innan jag blev gravid hade jag även många karriärplaner i mitt huvud. Även de skulle jag vilja fortsätta jobba mot även efteråt. Samtidigt vet jag att det kan vara lättare sagt än gjort att hålla liv i sina ambitioner och det liv man vill leva efter att barnet väl kommer. Man ska och vill givetvis vara en bra mamma, så det kommer bli ett pusslande. Så mycket har jag klart för mig. Jag sitter inte här och tror att det kommer vara lätt… Men vem har sagt att livet ska vara lätt jämt?

Det finns många ambitioner både i privatlivet och karriären – hur många kan, orkar och får man nå?

Jag är inte ny här i bloggvärlden, utan hade en blogg får några år sedan med en lite annan inriktning. Det var roligt och gick ganska bra, och jag hoppas att även den här bloggen kommer vara rolig och bli någorlunda uppskattad trots att det är en annan fas i livet och därmed en ny målgrupp.

En ny fräsch start helt enkelt, och jag hoppas att ni vill följa med på min resa även denna gång!

Öland 2018
Öland 2018

Lämna ett svar

Stäng meny